Verkoopadviseur

Wie zijn wij?

Veldhuis Zonwering is een groep bedrijven actief binnen de zonweringbranche. Wij behoren tegenwoordig tot één van de grotere zonwering bedrijven van Nederland. Onze groep levert rechtstreeks aan particulieren, bedrijven en instellingen. Naast de verkoop en plaatsing van nieuwe zonwering leveren wij ook onderhoudsdiensten voor groot vastgoed.

Met meer dan 120 medewerkers staan wij iedere dag klaar om onze klanten te laten zien waarom wij onszelf Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier mogen noemen. Veldhuis is namelijk meer dan 100 jaar een familiebedrijf. In 2012 is ons bedrijf door de Burgemeester van Hoorn beëedigd met de titel: Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Wat ga je doen?

Werken bij Veldhuis is werken in een platte organisatie met een hechte cultuur. Als verkoopadviseur werk jij vanuit één van onze 4 winkels (Hoorn, Zwaag, Heerhugowaard en Purmerend). Je adviseert onze particuliere klanten op diverse zon-gerelateerde vraagstukken. Door jouw klantvriendelijke benadering en professionele uitstraling weten klanten dat zij bij jou op het goede adres zijn. Vraagstukken variëren van kleinere binnenzonwering tot uitgebreide luxe terrasoverkappingen.

Naast veel klantcontact ben jij ook verantwoordelijk voor de inrichting van de showroom. Ook heb je contact met leveranciers als er nieuwe producteninnovaties zijn. Mocht je de verkoop samen met de klant afronden begeleid jij ook wat administratieve zaken zoals orderinvoer en afspraken met één van onze vertegenwoordigers. Ons werk is veelzijdig en ambachtelijk. Hoe jij je wilt ontwikkelen bepaal jij helemaal zelf. In onze groep zijn namelijk genoeg mogelijkheden.

Naast onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren wij door het hele jaar heen verschillende barbecues en personeelsfeesten. Zo hebben wij in het verleden met de hele groep helikoptervluchten gedaan en een rally gereden met Citroën 2CV’s.

Wat bieden wij jou?

  • Een concurrerend salaris
  • Eigen verantwoordelijkheid
  • Interne opleiding
  • Gezellige werkomgeving met genoeg doorgroeimogelijkheden

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent klantvriendelijk en sociaal ingesteld
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken
  • Je hebt een proactieve houding en kan goed met verantwoordelijkheden omgaan
  • Ervaring met zonwering is een pre

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Standplaats: Zwaag

Solliciteren verkoop

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, txt, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, txt, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.